90 år og still going strong
Til marts fylder Bro Park træneren Claes Björling rundt. Med 90 lys i lagkagen, og han har ingen planer om at lukke stalddøren trods sin fremskredne alder.

-Hvorfor skulle jeg dog lukke – jeg føler mig rimelig frisk i forhold til min alder, indleder Claes Björling
-Jeg har otte heste i træning. Med hjælp fra en staldmand og så min faste rytter Rebecca Coldin, som har været hos mig i en menneskealder, ja, lige fra hun var lærling, husker Claes Björling.
Den måske ældste aktive galoptræner i hele verden blev træner tilbage i 1972.
-Jeg startede på Täby, siger Claes Björling. -To gange har jeg trænet udenfor Sverige. Begge gange i en periode på fem år. I Italien fra 1990-1995 og i Spanien i 2000-2005.
-I Spanien vandt jeg det største løb de har- jeg mener det var i min første sæson dernede, erklærer Claes Björling.
-Jeg er også realistisk og ved jo det kan stoppe når som helst, når man snart fylder 90. Jeg tager derfor også en dag ad gangen, men jeg føler mig ikke slidt ned og trives med det at komme i stalden om morgenen hver eneste dag.
-Vi har en okay staldform, og starter tre heste på Bro Park søndag.
Grimeford Lane i 2. løb er den klart bedste chance. Den har nu sæsondebuten overstået. Det blev et forkert løb, hvor den sad alt for langt tilbage, men var alligevel kun slået med en længde fra sejren. Jeg er optimist, fortæller Claes Björling.
-Hypochondriac (3. løb – nr. 7) købte jeg i England i fjor. Jeg har været meget tilfreds med dens ophold her, men frygter lidt for distancen på søndag. 1600 meter kan være i overkanten – det er første gang den skal løb så langt, fortsætter Claes Björling.
-Laughter Lounge (3. løb – nr. 4) har jeg til start i samme løb som Hypochondriac. Der er ingen tvivl om Hypochondriac er den bedste mulighed af de to. Laughter Lounge har vundet løb i England men ikke her i Sverige. Var for stort slået i sæsondebuten til jeg kan tro på en topplacering, men jeg tror Laughter Lounge får penge med hjem, slutter Claes Björling.