fbpx
  • Kentaur
  • Dansk Galop
  • BBAG

Nyheder

Stor dag for Oliver Wilson på Jägersro

Den danske topjockey Oliver Wilson havde tre ridt på Jägersro søndag eftermiddag, som han omsatte til to sejre og en tredjeplads.

Læs mere


Over 30 i sejrsprocent!

Med sejren med Save The King på Klampenborg passerede hestens træner, Lars Kelp 30 i sejrsprocent i år.

Læs mere


En hyldest til Ukraine

Slava Ukraini – ”Ære til Ukraini” har været et meget brugt slagord gennem de senere måneder, men det er også navnet på en lovende 2-åring, der lørdag eftermiddag vandt Auktionsløbet på Klampenborg.

Læs mere


Man skal lukke som træner uden heste i boksene

Ved fredagens åringsauktion med et helt usædvanligt højt antal tilbagekøb gik Klampenborg træneren Bent Olsen mod strømmen, og handlede ni åringer ind til sin stald.

Læs mere


Stemningen i samfundet smittede af på åringsauktionen. (Opdateret)

Gennemsnitsprisen for solgte åringer holdt nogenlunde niveauet, men færre heste skiftede ejer.

Læs mere


Esphahan på udebane resten af året

Efter starten i Fyensløbet handler det lørdag om Klampenborg for Bolette Rosenlund trænede Esphahan, fortæller hestens delejer Henrik Fahlen.

Læs mere


Nu ruller det for Birgitte

Aarhus træneren Birgitte Nielsen har i den grad fået gang i materialet i denne sæson. Ved Aalborg galoppens finaledag i aftes sadlede hun to vindere. Det begyndte med Strada/Evelina Rönnlund og sluttede med Itoldyouso/Nicolaj Stott Med sejrene fortsætter bølgen for deres far fælles far Go Go Gadget, som har den højeste sejrsprocent nogensinde blandt afkom […]

Læs mere


13 udgåede åringer på dagens auktion

Ikke færre end 13 åringer er udgået til dagens auktion på York, hvor første hest trækkes i ringen klokken 13.00. De udgåede er: 4-6-25-31-32-42-44-47-65-69-71-75-89. ”Der var pænt fremmøde i aftes på York for at besigtige åringerne, fortæller Dansk Galop direktør Peter Knudsen ”Familien Elsass havde sørget for mad til gæsterne. Årets auktion bliver for første […]

Læs mere


Nissen til auktion med kun en plag efter salg

Den forholdsvis nye opdrætter Søren Nissen kommer til York auktionen med kun en plag, efter han har solgt den anden åring, som han tilmeldte auktionen.

Læs mere


Kombineret dag i Aalborg

Tidligere var det almindeligt, at der på en løbsdag på de kombinerede baner i Odense, Aarhus og Aalborg var såvel trav- som galopløb på programmet, men det sker ikke så tit mere.

Læs mere


Vinder-double på Øvrevoll for Juniper Tree

Ved Lunch-løbene onsdag på Øvrevoll kunne Juniper Tree, der er opstaldet på Yorks Stutteri noteres for to afkomsvindere.

Læs mere


Et Sweepstakes i Paris med fuld tilbagebetaling

Nedtællingen til en af verdens største løbsdage i europæisk galopsport, Prix de’ L’Arc-dagen er i gang

Læs mere


Præsentation Lot 93 – åring efter Baltic Rock

Lot 93 - en hingst er fra første årgang efter Baltic Rock og ligeledes første afkom efter Mowerina-løb-vinderen Intensity fremstilles på Åringsauktionen fredag på York.

Læs mere


Et godt eller dårligt tegn

Til fredagens åringsauktion på York er der tirsdag morgen blot udgået syv åringer – i fjor udgik 16.

Læs mere


Skriver Karlsen historie om Karlsen i år?

Nordjyden Keld Chr. Karlsen har aldrig haft en af Danmarks 10 mest vindende træningsstalde, og det har han heller ikke i år, som det ser ud lige nu.

Læs mere